28 юли 2007

Living bad dreams

Отново сънувам кошмари - почти всяка вечер.

Два вида са. Първият вид кошмари са тези, свързани с притеснение. Провалям се на работа, явявам се на изпит неподготвена, хора ми се подиграват, приятелят ми не ми се обажда... Няколко пъти сънувах и че убивам хора, след което съвестта ме изяжда. Според един съновник, това означава, че съм постъпила нечестно и незаконно.

Вторият вид са свързани със страх. Най-често сънувам вампири. Не знам защо - не съм гледала вампирски филми от доста време, а и не мога да кажа, че съм гледала много такива. Книга за вампири съм чела само една и то доста отдавна. И все пак това ми е много голям страх и точно той ме преследва почти всяка нощ. Отново според съновника, означава, че постъпвам неморално.

Дали тези сънища означават едно и също? Дали съм направила нещо лошо, което да ме преследва и се опитва да излезе наяве? Да, всеки е постъпвал зле през живота си, включително и аз (don't be so shocked :) ), но какво е това нещо, което ме преследва толкова упорито?

Като се замисля, сънувам чудовища и конкретно вампири откакто се помня. Възможно ли е чувството за вина да е толкова старо? Ще взема да се подложа на хипноза, ама току-виж излезе нещо много крийпи...

Ох, доспа ми се вече. Лека нощ и... приятни сънища.

3 коментара:

voxy каза...

гледай Underworld и Underworld Evolution

Elerina каза...

Гледала съм ги - много бяха скучни :)

Анонимен каза...

Благодаря за един интересен блог